MEGASTAR TARKAN'DAN "KAYIPLARA KARIŞTI" İDDİALARINA YANIT

Türk pop müziğinin ikonik ismi Tarkan, "ortadan kayboldu" şeklindeki iddialara sosyal medya üzerinden videolu bir yanıt vererek sessizliğini bozdu. Uzun bir süredir yeni bir albüm üzerinde çalıştığını açıklayan Tarkan, sevenlerini heyecanlandırdı.

TARKAN'DAN YENİ ALBÜM MÜJDESİ

Megastar olarak tanınan ve Türk müziğine damga vuran Tarkan, son yıllarda hit şarkıları "Geççek" ve "Son Durak" ile müzik listelerinde üst sıralarda yer almıştı. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı anısına yazdığı "Sen Rahat Uyu" marşı ile gündem olan sanatçı, uzun bir aradan sonra yaptığı paylaşımla hayranlarının merakını giderdi. Tarkan, yeni albümünün bu yaz dinleyicilerle buluşacağının müjdesini verdi.

"SEVİYORUM SİZİ" MESAJIYLA DUYGUSAL BİR PAYLAŞIM

"Merhabalar, nasılsınız? 'Ya bu Tarkan'a ne oldu yine, kayıplara karıştı' diyorsunuzdur, değil mi? Valla harıl harıl çalışıyorum. Yeni şarkıları albümü sizlere, bu yaza yetiştirmeye çalışıyorum." diyerek başladığı videoda, Tarkan, albümün bitmek üzere olduğunu ve bu yazın güzel geçeceğini umut ettiğini belirtti. Sanatçı, "Merak etmeyin yetişecek; yüzdük kuyruğuna geldik bitmek üzere. Çok da güzel bir albüm geliyor bence. Tabii takdir size kalmış ama bence seveceksiniz." ifadelerini kullanarak hayranlarını heyecanlandırdı.