"BAY SİNEMA" TÜRKER İNANOĞLU HAYATA VEDA ETTİ

Yeşilçam'ın efsanevi ismi, ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti. "Bay Sinema" lakabıyla tanınan İnanoğlu'nun vefatı, eşi Gülşen Bubikoğlu ve eski eşi Filiz Akın tarafından duyuruldu. Sinema dünyası, İnanoğlu'nun ardından yas tutuyor.

YEŞİLÇAM'IN EFSANESİ VEDA ETTİ

Yeşilçam sinemasının unutulmaz isimlerinden Türker İnanoğlu'nun vefat haberi, sinema dünyasını yasa boğdu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından duyurulan üzücü haber, Türker İnanoğlu'nun yakınları ve hayranlarını derinden etkiledi. İnanoğlu, Yeşilçam'ın en önemli yapımcı ve yönetmenlerinden biri olarak hafızalarda yerini koruyor.

AİLEDEN DUYGUSAL MESAJLAR

Türker İnanoğlu'nun eşi Gülşen Bubikoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Çok kıymetli eşim Türker İnanoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim" ifadelerini kullanarak acısını paylaştı. İnanoğlu'nun eski eşi Filiz Akın ise, "Uzun süredir hastalıklarla uğraşıyordu. Doktorları ve ailesinin bütün gayretine rağmen kurtarılamamış… Hayatında pek çok şeyden de fazla sinemayı seven, gerçekten de son günlerine kadar üreten, önce yönetmen ve yapımcı daha sonra sadece prodüktör olarak devam eden son çınarı, oğlumun babasını kaybettik!" sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

"BAY SİNEMA" TÜRKER İNANOĞLU HAYATA VEDA ETTİ

SINEMA DÜNYASI YASTA

Türker İnanoğlu'nun vefatı, sinema sektöründe büyük bir boşluk bıraktı. Yaptığı filmlerle milyonların kalbinde taht kuran İnanoğlu, "Bay Sinema" olarak anılmayı sürdürecektir. Türker İnanoğlu'nun vefatı üzerine, Zeynep ve İlker adında iki çocuk babası olan İnanoğlu'nun ailesi, torunları ve tüm sinema camiasına başsağlığı diliyoruz.