ACUN ILICALI'DAN YUNUS EMRE'YE YENİ CEZA

Survivor'da gerilim tırmanıyor: Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin tavırları üzerine çılgına döndü ve yarışmacıya sert bir dille yine ceza verdi. Bu durum karşısında sessizliğini bozan Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, sosyal medyadan tepkisini dile getirdi.

Survivor konseyinde gergin anlar yaşandı. Yunus Emre'nin davranışları sonrasında Acun Ilıcalı'nın sabrı taştı. Ilıcalı, Yunus Emre'ye hitaben, "Sen kendini nerede zannediyorsun?" diyerek tepkisini gösterdi ve küfür sebebiyle yarışmacıya iki ödülden men cezası verdi. Ilıcalı, "Cezan bitmeden yeni ceza veriyoruz. Bu nasıl iş anlamadım?" diyerek Yunus Emre'nin tavırlarından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Ilıcalı, "Ben sana bir şey söyleyeyim mi? Senin iflah olma şansın sıfır, senin düzelme şansın sıfır" ifadeleriyle Yunus Emre'ye olan öfkesini açıkça ifade etti. Ilıcalı, yarışmacının sağlıksız davranışları ve Seda'nın isyanı hakkındaki sözlerine atıfta bulunarak durumun ciddiyetini vurguladı.

ACUN ILICALI'DAN YUNUS EMRE'YE YENİ CEZA

YUNUS EMRE'NİN EŞİNDEN SOSYAL MEDYADA İSYAN

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, yaşananlar karşısında sosyal medya üzerinden isyan etti. Daha önce yaşadığı acı olaylar nedeniyle zor günler geçiren Özden, "Yunus Emre dikişleri olduğu halde 4/4 yaptı, 21 ödül cezası aldı, üstüne de ağır tahrik var herkes küfür ediyor istatistik denen şartsız rekabetçiler nereden vuracağını iyi biliyor, oyunlara gelmemesi, kendine odaklanması ve herkese inat başarmasını diliyorum kalbimiz seninle" diyerek eşine destek mesajı yayınladı.