Yenilenen Renault Captur Sonbaharda Türkiye’ye Geliyor 

Renault'un dijital lansmanıyla tüm dünyaya tanıtılan Yeni Renault Captur, 10 yıl önce yollara çıktığından bu yana 90'dan fazla ülkede 2 milyonun üzerinde satış rakamına ulaşarak SUV sınıfının önde gelen temsilcilerinden biri haline geldi.

SONBAHARDA TÜRKİYE’DE
Dünyaya tanıtıldığı ilk günden bu yana B segmentinin ve özellikle de SUV sınıfının önde gelen temsilcilerinden olan Renault Captur, yepyeni makyajlı görünümü ile oldukça dikkat çekiyor. Gerçekleştirilen dünya lansmanının ardından  E-Tech full hybrid ve içten yanmalı gibi farklı beş motor seçeneğiyle sunulacak olan yeni Captur’un bu yılın üçüncü çeyreğinde ülkemize gelmesi bekleniyor. 

YENİ RENK RAFALE GRİSİ DİKKAT ÇEKİYOR
Yeni Renault Captur'un dış tasarımı dinamik bir görünüm sunuyor ve premium tarzıyla dikkat çekiyor. Özellikle Yeni Rafale Grisi rengi ve Esprit Alpine donanım seviyesi, aracın atletik ve şık bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Ön cephesindeki yansımalar ve yeni ışık imzasıyla birlikte çift renkli gövde seçenekleri ve hava girişleri, aracın estetik açıdan dikkat çekmesini sağlıyor. Üç farklı opsiyonla sunulan dış görünüm seçenekleri ise aracın kişiselleştirilmesini daha da artırıyor. Ayrıca çeşitli dış aksesuarlarla aracın görünümü daha da zenginleştirilebiliyor.