ACUN ILICALI'DAN SURVIVOR YARIŞMACILARINA DEV SÜRPRİZ

Survivor All Star heyecanı devam ederken, Acun Ilıcalı'dan yarışmacılara unutulmaz bir ödül geldi. Acun Ilıcalı, yarışmacıları Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki Real Madrid - Manchester City maçına götüreceklerini açıkladı.

Survivor All Star'da yarışan isimler, Acun Ilıcalı'nın açıkladığı büyük ödül karşısında adeta şok oldu. Acun Ilıcalı, kazanan takımın, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Madrid'de oynanacak Real Madrid - Manchester City maçına davetli olduğunu duyurdu. Bu haberle birlikte yarışmacılar büyük bir heyecan yaşadı. Acun Ilıcalı'nın "Arda Gülerli Real Madrid rakibi de Manchester City" ifadesi ise ayrı bir heyecan yarattı. Yarışmacılar bu sürpriz karşısında inanamayacaklarını ifade ederken, "İnanamıyorum, şaka mı?" tepkilerini gösterdiler. Acun Ilıcalı ise UEFA'daki ilişkilerini kullanarak bu ödülü kazandıklarını ve kazanan takımın maçı çok güzel bir yerden izleyeceğini belirtti.

ACUN ILICALI'DAN SURVIVOR YARIŞMACILARINA DEV SÜRPRİZ

ARDA GÜLER İSTEĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Yarışmacılardan Hakan, Acun Ilıcalı'ya Arda Güler'le tanışma isteğini dile getirdi. Ilıcalı, Arda Güler ile zaman zaman iletişim halinde olduğunu ve onun Türk futbolunun göz bebeği olduğunu vurgulayarak, bu isteğin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu ifade etti. Yarışmacıların vize sorunu yaşayan Hilmi Cem ve Yasin için Acun Ilıcalı, yarışma sonrası için lüks otel konaklaması ve seyahat sözü verdi.