KURULUŞ OSMAN'A BOMBA GİBİ TRANSFER

Başrollerinde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman dizisi, yeni sezonda da devam etme kararı aldı. Diziye son olarak başarılı oyuncu Ümit Kantarcılar katıldı.

Başarılı oyuncu Burak Özçivit ile birlikte yollarına devam edecekleri konuşulan Kuruluş Osman dizisine, dikkat çekici bir transfer gerçekleşti. Ümit Kantarcılar'ın diziye dahil olmasıyla, kadro daha da güçlendi.

Bozdağ Film tarafından hayata geçirilen ve çarşamba akşamları beş sezondur ekranların zirvesinde yer alan Kuruluş Osman, yeni sezonda da izleyiciyle buluşacak. Dizinin kadrosuna peş peşe katılan güçlü oyuncular arasına Ümit Kantarcılar da eklendi.

KURULUŞ OSMAN'A BOMBA GİBİ TRANSFER

KANTARCILAR'IN ROLÜ VE ÖNCEKİ PROJELERİ

Ümit Kantarcılar, Kuruluş Osman'da, Çavdar Tatarlarının lideri "Ulcay" karakterine hayat verecek. Güçlü bir karakter olan Ulcay, Osman Bey'in karşısına dişli bir rakip olarak çıkacak. Kantarcılar'ın canlandıracağı bu karakter, dizinin dinamiklerini daha da ilginç bir hale getirecek.

Ümit Kantarcılar son olarak, Ata Demirer, Esra Bilgiç ve Uğur Yücel ile başrolleri paylaştığı "Bir İhtimal Daha Var" dizisinde izleyici karşısına çıkmıştı. Başarılı oyuncunun, Kuruluş Osman'a katılmasıyla birlikte, diziye olan ilgi daha da artması bekleniyor.

Kuruluş Osman'ın kadrosuna katılan Ümit Kantarcılar ve karakteri Ulcay hakkında daha fazla detayın, dizinin yeni sezon bölümlerinde ortaya çıkması merakla bekleniyor.