TARİK TARCAN'DAN YILLAR SONRA GELEN ŞAŞIRTICI İTİRAF!

Bir zamanların aranan yüzü Tarık Tarcan, ünlü olmanın zirvesinde neden her şeyi bırakıp gittiğini açıkladı. Yeşilçam'ın efsanesi Hülya Koçyiğit'in programında samimi itiraflarda bulundu.

80'lerin ve 90'ların unutulmaz ismi Tarık Tarcan, şöhretin doruklarında iken ansızın ortalıktan kaybolmuş ve herkesi merak içinde bırakmıştı. Uzun bir aradan sonra, Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk olan Tarcan, yaşamına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tarcan, şu anda Antalya'nın Kaleiçi ve Marmaris'in Bozburun beldesi arasında mekik dokuyor. İstanbul'dan ayrılma kararını değerlendiren Tarcan, "İstanbul’u iyi ki terk etmişim, şimdi daha kötü. Ne zaman biteceğini bilmediğimiz bir ömür var" sözleriyle yeni hayatından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

TARİK TARCAN'DAN YILLAR SONRA GELEN ŞAŞIRTICI İTİRAF!

"SİNEMAYI BIRAKMIŞ DEĞİLİM"

Şöhretin zirvesindeki hayatını geride bırakması hakkında konuşan Tarcan, oyunculuğu erken bıraktığına dair düşüncelerini paylaştı. Menajerinin bir oyuncu için önemine değinen Tarcan, "Oyunculuğu erken bıraktım dediğim zamanlar da oldu. Bu dönemde bir oyuncunun menajerinin olması çok önemli. Keşke o zaman da olsaydı. Sinemayı bırakmış değilim" ifadeleriyle sinemaya olan ilgisinin devam ettiğini belirtti.

Yeniden ekranlarda yer almayı arzuladığını ancak şu anda televizyon dünyasının dizilere odaklandığını dile getiren Tarcan, televizyon programı yapma isteğini de vurguladı.

TARCAN'A HAYRANLARDAN TAM NOT

Tarık Tarcan'ın son hali ve doğayla iç içe yaşam tarzı, hayranlarından olumlu yorumlar alıyor. Birçok kişi, Tarcan'ın karizmasının ve doğayla olan uyumunun zamanla daha da arttığını dile getiriyor.