CANSU TAŞKIN'DAN YILMAZ ERDOĞAN İTİRAFI

İnci Taneleri adlı dizide 'Azem' karakteriyle ekranlara gelen Yılmaz Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Cansu Taşkın ile ilişkisi olduğuna dair çıkan haberlerle gündeme gelmişti. Magazin dünyasını sarsan bu iddia sonrasında Cansu Taşkın ilk kez konuşarak aşkını itiraf etti.

 

İnci Taneleri dizisi ile kendinden sıkça söz ettiren Yılmaz Erdoğan, Azem karakteriyle izleyicilerin beğenisini toplamıştı.

Adı kendisinden 25 yaş küçük olan Cansu Taşkın ile ilişki yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Erdoğan bu konuda konuşmayı tercih etmiyordu. İki yıldır Yılmaz Erdoğan ile birlikte olduğu konuşulan Taşkın, bir programa konuk olduğunda konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Pınar Kerimoğlu'nun programına katılan Cansu Taşkın, "Bu haberler doğru mu, aranızda gerçekten bir ilişki var mı?" sorusuna verdiği cevapla dikkatleri üzerine çekti.

İTİRAF ETTİ

Cansu Taşkın, bu soruya şu şekilde cevap verdi: "Evet, gerçek... Haberler doğru... Özel hayatımı hiç konuşmadım ve bundan sonra da konuşmayı düşünmüyorum. Sosyal medyada da bu konuya pek değinmedim. Evet, haberler doğru; sorduğunuz için söylemek istedim. Sonuçta, herhangi bir kötü şey yapmadık, değil mi? Bu çok normal."

Özel hayatıyla ilgili daha fazla detaya girmek istemeyen Cansu Taşkın, "Bu konulara çok fazla girmek istemiyorum, bu benim için çok değerli bir insan" şeklinde konuştu.