SERDAR ORTAÇ SAHNEDE YİNE SARHOŞ

Son dönemde yaptığı TikTok yayınlarıyla gündeme gelen Serdar Ortaç, sahneye yine sarhoş çıktı. Ayakta durmakta güçlük çeken ve dansçılarından destek alan Ortaç, "Bu alkolün Allah belasını versin" dedi.

SAHNEDE SARHOŞ, SÖZLERİ UNUTTU

Son dönemdeki açıklamalarıyla tepki çeken Serdar Ortaç, sahnelere çıkmaya devam ediyor. Uzun yıllardır MS hastalığıyla mücadele eden ünlü şarkıcının konser görüntüleri yeniden gündem oldu. Daha önce tekerlekli sandalyeyle sahneye çıkmak zorunda kalan Ortaç, bu sefer de alkollü şekilde sahneye çıktı. Daha önce de sarhoş olarak görüntülenen şarkıcı, bu kez de sahnede şarkı sözlerini unutarak dikkat çekti.

İZLEYİCİLERDEN TEPKİ

Konsere giden bir takipçisi olan '@blogyagmuru3' yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı. Serdar Ortaç'ın sahneye çok sarhoş çıktığını belirten izleyici, şarkıcının şarkı sözlerini unuttuğunu ve şarkıları söylemediğini iddia etti. İzleyici, "Serdar Ortaç'ı bu halde görmek üzücüydü" dedi.

Görüntülerde ise Serdar Ortaç'ın ayakta durmakta güçlük çektiği ve dansçılarından destek alırken "Bu alkolün Allah belasını versin" dediği görüldü. Ayrıca, Ortaç'ın sevilen şarkısı "Mikrop"un sözlerini unuttuğu anlar da dikkatlerden kaçmadı.