ACUN ILICALI’DAN YANIT GELDİ! "EĞER BİR TANESİNİ İSPAT EDERSE..."

Fenerbahçe başkanlığı için yeniden adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç’un yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı hakkında çarpıcı iddialar ortaya atmıştı. Bu iddialar sonrasında Acun Ilıcalı da sessizliğini bozarak yanıt verdi. İşte detaylar...

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıklarken, Koç’un listesinde yer alan Acun Ilıcalı hakkında ciddi suçlamalarda bulundu. Yıldırım, Ilıcalı’nın Dominik'te ‘FETÖ’cülere pasaport verdiğini iddia ederek, "Çağırdım. 'Yapma, senin için kötü olacak' dedim. 'Yapmıyorum' dedi ama var bir şeyler. Onun için fazla konuşmasın," ifadelerini kullanmıştı. Ayrıca, Adnan Hoca konusuna değinerek, "Adnan Hoca meselesinde onun için oturdum polis fezlekesini okudum. 3 bin 500 sayfa. Orada suçlanan insanların yüzde 20'si ‘Bizi Adnan Hoca’yla Acun tanıştırdı’ diyor," diye eklemişti.

"BİR TANESİNİ İSPAT ETSİN..."

Aziz Yıldırım’ın suçlamalarına yanıt gecikmedi. Acun Ilıcalı, Yıldırım’ın iddialarını kesin bir dille reddederek, "Aziz Yıldırım bu iddiaların bir tanesini ispat etsin, beni bir daha buralarda görmeyeceksiniz. Öyle iftiralar atılıyor ki kendimi Escobar gibi hissetmeye başladım," dedi. Ilıcalı, bu iddiaların asılsız olduğunu ve kanıtlanmasını beklediğini belirtti.

"DÜŞMANIM İÇERİDEYMİŞ"

Fenerbahçe için her türlü fedakarlığı göze aldığını ifade eden Acun Ilıcalı, "Benim hayatım çok iyiydi. Çok mutluydum. Ancak ben Fenerbahçe için elimi taşın altına koydum. Bir gün bile, ‘Ya rakip takım taraftarları bana zarar verir mi?’ diye düşünmedim. Ama bir şey fark ettim. Meğer benim düşmanım dışarıda değil içerideymiş," şeklinde konuştu. Ilıcalı, Fenerbahçe için mücadele etmeye devam edeceğini ve bu tür iftiralardan etkilenmeyeceğini vurguladı.