SELÇUK URAL, HAKAN URAL SORUSUNU DUYUNCA KENDİNİ TUTAMADI: "İÇİM ACIYOR"

Ünlü müzisyen Selçuk Ural, daha önce "tek gecelik ilişkimden doğdu" diyerek tartışma yarattığı oğlu Hakan Ural ile ilgili yine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Enver Aysever’in programına konuk olan Ural, Hakan Ural sorusuna verdiği yanıtla dikkatleri üzerine çekti.

Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural ile yıllardır süregelen sorunlu ilişkisiyle zaman zaman gündeme geliyor. Ural, daha önce yaptığı açıklamalarda Hakan Ural’ı kabul etmediğini ve onunla barışmak istemediğini belirtmişti. "Arayamaz beni. Devlet erkanı da bizi barıştırmak istedi, benim öyle bir oğlum yok. Bir tane kızım var benim," diyen Ural, bu kez Enver Aysever’in soruları karşısında yine duygusal anlar yaşadı.

"ALLAH SONUNU HAYIR ETSİN"

Programda Enver Aysever’in, "Selçuk Ural olarak Hakan Bey'in entelektüel olarak, kanaat önderi olarak, Türkiye'ye fikir verebilecek düzeyde ve eğitimde olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusunu yöneltmesi üzerine Selçuk Ural, oldukça duygusal bir yanıt verdi. "Düşünmüyorum zaten basındaki insanlar neler yazdığını okuyorsundur herhalde yani evet okurken içim acıyor. Çok kötü şeyler yazıyorlar Allah sonunu hayır etsin. O da bir gün büyüyünce bunların farkına varır," dedi.