TAKIM ARKADAŞLARINI DESTEKLEMEYE KOLTUK DEĞNEKLERİYLE GELDİ

Geçtiğimiz günlerde antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle 2 maçta takımda yer alamayan Zehra Güneş, son oynanan ABD maçında koltuk değnekleriyle takım arkadaşlarını desteklemeye gelirken, görenler hayli üzüldü. İşte detaylar...

Voleybol Milletler Ligi'nin 2. hafta son mücadelesinde Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız ev sahibi ABD ile karşı karşıya geldi. Kolej Park Salonu'nda oynanan mücadelede millilerimiz rakibini 3-2 mağlup ederek herkesi sevindirirken, yaşadığı sakatlık nedeniyle takımdan uzak kalan Zehra Güneş'in hali görenleri hayli üzdü. Millilerin son 2 maçında kadroda yer almayan Zehra Güneş, arkadaşlarını desteklemek için salona geldi. Zehra Güneş'in yürümekte zorlandığı ve koltuk değneği kullandığı anlar görenlerin içini burktu.

OLİMPİYATLARA KADAR YOK

Sosyal medyadan sakatlığına dair bir açıklama paylaşan yıldız voleybolcu, 12 Haziran'da Hong Kong'da başlayacak olan Milletler Ligi 3. etabına katılamayacağını duyurdu. Zehra Güneş, "Olimpiyatlara kadar sahalara dönmek için elimden geleni yapacağım. Takım arkadaşlarımı desteklemeye devam edeceğim," dedi.SEO Anahtar Kelimeler: