ERSUN YANAL'IN İMZA TÖRENİNE DAMGA VURAN OLAY! "HELE BİR SUYUMUZU İÇ..."

Trendyol 1. Lig'e yükselen Amedspor'u çalıştıracak olan Ersun Yanal için düzenlenen imza törenine birçok taraftar katıldı. Törende yaşanan bir diyalog, hem salonda bulunanları hem de sosyal medyayı güldürdü. İşte detaylar...

Bir süredir yeşil sahalardan uzak olan tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal, yeni sezonda Trendyol 1. Lig'de mücadele edecek olan Amedspor ile anlaşmaya vardı. Amedspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ile resmi sözleşme imzaladık. Bugün, Amedspor Şehmus Özer Tesislerimizde taraftarlarımızın ve basın mensuplarının yoğun katılımıyla teknik direktörümüz Ersun Yanal ile resmi sözleşme imzaladık. Camiamıza hoş geldin Ersun Yanal" ifadelerine yer verildi.

ERSUN YANAL'IN İMZA TÖRENİNE DAMGA VURAN OLAY! "HELE BİR SUYUMUZU İÇ..."

İmza Töreninde İlginç Diyalog

Ersun Yanal için Şehmus Özer Tesisleri'nde taraftarların da katılımıyla bir imza töreni düzenlendi. Törende, Yanal ile bir taraftar arasında gülümseten bir diyalog yaşandı. Ersun Yanal, törende yaptığı konuşmada, "İşlerimiz vardı, hallettik. Sonra buraya geldik, imza töreni yapacağız. Ama Diyarbakır'a çok geldim" dedi. Bu sözlere bir taraftar, "Hele sen bir suyumuzu iç, yemeğimizi ye. Daha buradan gitmezsin" diyerek karşılık verdi. Bu anlar törendekileri kahkahaya boğarken, alkışlarla karşılandı.