POLAT ÇİFTİ DAVASINDA YENİ GELİŞME! TAHLİYE KARARI ÇIKTI

Örgüt kurma ve kara para aklama suçlarından tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da yargılandığı davada önemli bir gelişme yaşandı. Mahkeme, Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu'nun tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu davada, aylık tutukluluk değerlendirmesi tamamlandı. Mahkeme, 4. Sulh Ceza Hakimliği’nde görülen davada, Sıla Doğu ve Can Doğu’nun tutuksuz yargılanmalarına karar verdi. Böylece, başka davalardan tutuklulukları olmayan sanıklar cezaevinden tahliye edilecek.

POLAT ÇİFTİ DAVASINDA YENİ GELİŞME! TAHLİYE KARARI ÇIKTI

GAZETECİ ERDİNÇ: "TAHLİYE EDİLECEKLER"

Davayı yakından takip eden gazeteci Emrullah Erdinç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Polatlar'ın aylık tutukluluk değerlendirmesi tamamlandı. 4. Sulh Ceza Hakimliği, Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat’ın tutukluluğuna devam kararı verdi. Aralarında Sıla Doğu ve Can Doğu’nun da bulunduğu tutukluların ise tutuksuz yargılanmasına hükmetti. Başka davadan tutukluluğu olmayan sanıklar cezaevinden tahliye edilecekler," ifadelerini kullandı.