SURVIVOR ALL STAR ŞAMPİYONU OGEDAY GİRİŞKEN OLDU

Survivor All Star'da büyük finalde şampiyon belli oldu. Ogeday Girişken, Nefise'yi 6-2'lik skorla mağlup ederek 2024'ün şampiyonu oldu.

Survivor All Star 2024'ün final mücadelesinin ilk turunda, Ogeday ile Seda, Nefise ile Batuhan karşılaştı. Ogeday, Seda karşısında 6-1'lik skorla galip gelerek ilk finalist oldu. Seda Ocak ise bu mağlubiyetin ardından Survivor All Star 2024'e veda etti.

SURVIVOR ALL STAR ŞAMPİYONU OGEDAY GİRİŞKEN OLDU

SEDA VE BATUHAN VEDA ETTİ

Nefise, Batuhan karşısında 6-1 kazanarak ikinci finalist olmayı başardı. Bu sonuçla Batuhan da Survivor All Star'a veda eden bir diğer isim oldu. Nefise'nin finaldeki rakibi Ogeday Girişken oldu.

SURVIVOR ALL STAR ŞAMPİYONU OGEDAY GİRİŞKEN OLDU

FİNALDE NEFİSE İLE OGEDAY KARŞI KARŞIYA

Büyük finalde Ogeday Girişken ve Nefise Karatay kıyasıya bir mücadele sergiledi. Ogeday, Nefise karşısında 6-2'lik skorla kazanarak Survivor All Star 2024'ün şampiyonu oldu.

OGEDAY'DAN DUYGUSAL KONUŞMA

Ogeday Girişken, kupayı kaldırmadan önce duygusal bir konuşma yaptı. Yarışmacı, "Acun Ilıcalı'ya teşekkür ediyorum. Yarışmada 2 tane kırılma noktam olmuştu. Acun abi iyi ki beni ikna etmiş, iyi ki onu dinlemişim. Şu an burada olamayacaktım, ona çok teşekkür ediyorum. Aileme, sevgilime teşekkür ediyorum. Nefise ile yarışmaktan gurur duydum. O da bir şampiyon," ifadelerini kullandı.