FAHRİYE EVCEN VE BURAK ÖZÇİVİT'İN YENİ VİLLALARINDA YOK YOK!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, yatırımlarını gayrimenkule yaparak dikkat çekiyor. Ünlü çift, 2 villa satın aldı ve Gümüşlük'te bir yazlık daha edindi. Yazlıklarında tadilat çalışmaları devam ederken, yeni villalarında da lüks detaylar dikkat çekiyor.

Ünlü oyuncular Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, gayrimenkul yatırımlarıyla gündeme oturdu. İstanbul’da oturdukları lüks sitede ikinci villalarını alan çift, ilk eve 2 milyon 350 bin dolar, ikinci villaya ise 4 milyon 250 bin dolar ödedi. Bu yatırımlarıyla adlarından sıkça söz ettiren çift, şimdi de Bodrum Turgutreis'te yeni bir yazlık alarak sezonu açmaya hazırlanıyor.

YAZLIKTA TADİLAT ÇALIŞMALARI

Bodrum’daki yeni yazlıklarını kontrol etmek için Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, ustalarla bol bol fikir alışverişinde bulundu. Yaklaşık iki saat süren incelemeler sırasında, çiftin oldukça keyifli olduğu görüldü. Milliyet'te yer alan habere göre, Evcen ve Özçivit’in yeni yazlıklarının büyük bir bahçesi, geniş bir balkonu ve lüks bir havuzu bulunuyor.

FAHRİYE EVCEN VE BURAK ÖZÇİVİT'İN YENİ VİLLALARINDA YOK YOK!

LÜKS DETAYLAR DİKKAT ÇEKİYOR

Çiftin yeni yuvalarının bulunduğu bölgede, yazlık fiyatları 30-50 milyon TL arasında değişiyor. Yazlıklarının tadilatı devam ederken, ünlü çiftin yeni villalarında lüks detaylar göz dolduruyor. Geniş bahçe alanı, modern havuz ve şık balkonlarıyla dikkat çeken yazlık, çiftin tatil sezonunu en konforlu şekilde geçirmesi için hazırlanıyor.