RONALDO PENALTI KAÇIRDI, GÖZYAŞLARINA BOĞULDU! 

Portekiz, grup lideri olarak çeyrek finale çıkma mücadelesinde Slovenya ile karşılaştı. Uzatmalara giden maçta, 105. dakikada penaltı kaçıran Cristiano Ronaldo, gözyaşlarını tutamadı. Ronaldo'nun bu anları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Portekiz ile Slovenya arasında oynanan maçta, penaltı pozisyonu maçın önüne geçti. 39 yaşındaki Cristiano Ronaldo, 105. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu kaçırdı ve bu anlar futbol dünyasında geniş yankı buldu.

OBLAK PENALTIYI KURTARDI

Cristiano Ronaldo, 105. dakikada kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçti. Ancak Slovenya'nın kalecisi Jan Oblak, soluna vurulan bu penaltıyı kurtardı. Bu kritik anın ardından Ronaldo, gözyaşlarını tutamayarak büyük üzüntü yaşadı. 

RONALDO PENALTI KAÇIRDI, GÖZYAŞLARINA BOĞULDU! 

ANNESİ DE GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Tribünde oğlunu izleyen Ronaldo'nun annesi de penaltının kaçmasıyla birlikte gözyaşlarını tutamadı. Anne Ronaldo'nun bu anları da kameralar tarafından görüntülendi.

MAÇ PENALTILARA GİTTİ VE RONALDO MEYDAN OKUDU!

Uzatmaların ardından maç penaltılara kaldı. Portekiz’in ilk penaltısını kullanmak üzere topun başına yeniden Ronaldo geçti. Bu kez müthiş bir soğukkanlılık örneği göstererek topu ağlara gönderdi. Golün ardından Portekiz taraftarından özür dileyen Ronaldo, büyük bir sevinç yaşadı.

RONALDO PENALTI KAÇIRDI, GÖZYAŞLARINA BOĞULDU! 

PORTO'NUN KAHRAMANI DIOGO COSTA

Portekiz, Slovenya’yı penaltılarda 3-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Portekiz kalecisi Diogo Costa, 3 penaltı vuruşunu da kurtararak takımının çeyrek finale çıkmasını sağladı.