ACUN ILICALI'NIN KIZI İLE SEVGİLİSİ BİR ARADA

Hem özel hayatı hem de yaptığı programlarla gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile torunu Begüm'ün doğum günü kutlamasına katıldı. Aile pozu sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Acun Ilıcalı, dördüncü yaşına giren torunu Begüm'ün doğum günü kutlamasında sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya, damadı ve kızı Banu Ilıcalı ile birlikte yer aldı. Ilıcalı'nın torunuyla birlikte verdiği aile pozu, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

SEVGİLİSİ İLE KUTLAMA

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü kutlayan Acun Ilıcalı, bu kez torunu Begüm'ün doğum gününde aile pozu verdi. Ilıcalı, Altunkaya ile birlikte torunu Begüm'ün doğum gününü kutladı.

AİLE POZU GÜNDEM OLDU

Acun Ilıcalı, torunu Begüm'ün doğum gününde; kızı Banu Ilıcalı, damadı ve sevgilisi ile çektirdiği aile pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Bu kare, kısa sürede takipçileri tarafından büyük ilgi gördü ve gündem oldu.

Banu Ilıcalı, Acun Ilıcalı'nın ilk evliliğinden olan kızı olup, dört yıl önce anne olmuş ve Begüm'ü kucağına almıştı. Acun Ilıcalı da böylece ilk torununu kucaklamıştı.