VAN DIJK BİLE HAYRAN KALMIŞTI! GALATASARAY BONSERVİSİNİ BELİRLEDİ

Galatasaray'da ve milli takımda gösterdiği performansla dikkat çeken Barış Alper Yılmaz'a talipler artıyor. Premier Lig devi Liverpool, genç yıldız için harekete geçti.

EURO 2024'te milli takım formasıyla müthiş bir performans sergileyen Barış Alper Yılmaz, özellikle çeyrek finalde Hollanda'ya karşı gösterdiği üstün oyunla dikkatleri üzerine çekti. İngiliz devi Liverpool’un, genç futbolcuya talip olduğu öğrenildi.

ÇALIŞMALARA BAŞLADILAR

Premier Lig'de Liverpool ve Manchester City forması giyen oyunculara karşı sergilediği performans, İngilizleri de şaşırttı. Liverpool’un, maçın hemen ardından Barış Alper Yılmaz için çalışma başlattığı belirtildi.

GALATASARAY BONSERVİSİNİ BELİRLEDİ

Milliyet'in haberine göre, Galatasaray yönetimi Barış Alper Yılmaz için 30 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Özellikle Hollanda maçından sonra bu rakamın daha da yükselebileceği ifade ediliyor.

VAN DIJK'TAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Hollanda'nın yıldız savunmacısı Virgil van Dijk, Barış Alper Yılmaz hakkında övgü dolu sözler söyledi. Van Dijk, “İyi başladık, topa sahip olduk. Türkiye biraz geride kalmıştı. Sonrasında Türkiye golü attı. Arda Güler'in çok güzel bir pasıyla gol geldi. Biz sonrasında sakin kaldık ve ikinci yarıya başladık. Çok çalıştık ama sonucu da aldık. Barış Alper Yılmaz sürekli koşuyordu. Ele avuca sığmaz şekilde koşuyordu. Her savunmacı için zordur. Bizi çok zorladı. Gol atamadı ama. Eğer bir şekilde onu tasvir edecek olursak, gerçekten önemli bir oyuncu." dedi.