ŞEF MEHMET YALÇINKAYA'NIN BAHSETTİĞİ O DÖVME ORTAYA ÇIKTI

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya, küçükken yaşadığı talihsiz kazayı anlatarak herkesi derinden etkilemişti. Elini kaybettiği kazadan sonra çocuklarının dövmeleriyle gündeme gelen Yalçınkaya’nın bahsettiği dövme, kızı Sude Yalçınkaya tarafından paylaşıldı.

Elini sürekli cebine sokan MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya, geçtiğimiz haftalarda programda küçükken yaşadığı kazayı anlatarak izleyicileri üzmüştü. Sol elinin parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığı iddia edilen Yalçınkaya, aslında parmaklarını sokakta iki arkadaşıyla oynarken yaşadığı bir kaza sonucu kaybettiğini açıklamıştı.

"BU BİR LANET DEĞİL, BU BİR KAZA"

Yalçınkaya, yaşadığı kazayla ilgili olarak, "Bu bir lanet değil, bu bir kaza. Ben bugüne kadar bu konuya hiç değinmedim. Benim etkilendiğim bir şey söyleyeyim. Benim mesela iki tane çocuğumun dövmesi benim elim…” sözleriyle dikkat çekmişti.

SUDE YALÇINKAYA'DAN MERAK EDİLEN DÖVME PAYLAŞIMI

Herkesin merak ettiği o dövme, Sude Yalçınkaya'nın paylaşımıyla ortaya çıktı. Bodrum'da tatil yapan Sude Yalçınkaya, bikinili bir fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Ünlü ismin kolundaki dövme ise dikkatlerden kaçmadı.

ŞEF MEHMET YALÇINKAYA'NIN BAHSETTİĞİ O DÖVME ORTAYA ÇIKTI

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sude Yalçınkaya'nın bu paylaşımına kısa sürede birçok yorum geldi. Takipçileri, 'Çok merak etmiştim', 'Dövme buymuş demek' gibi yorumlarla duygularını dile getirdi. Mehmet Yalçınkaya'nın hikayesinin ardından bu dövme, sosyal medyada gündem oldu.