KADİR EZİLDİ'NİN SIR GİBİ SAKLADIĞI BABASI ORTAYA ÇIKTI

'Temizlik Avcıları' programı ile ekran kariyerine başlayan ve şu anda 'En Hamarat Benim' programının sunuculuğunu üstlenen Kadir Ezildi, son dönemde özel hayatıyla gündemdeydi. Sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlanan Ezildi, nişan töreninden her anı takipçileriyle paylaşmış ve büyük yankı uyandırmıştı. Ancak şimdi, yıllardır sır gibi sakladığı babası da ortaya çıktı.

Daha önce katıldığı bir programda babasıyla yıllardır görüşmediğini ve onu affetmediğini belirten Ezildi, "Babanla ilgili bugünkü duygun nedir?" sorusuna gözyaşları içinde, "Babamı hatırlamıyorum. Bazen kendimi zorluyorum, 'Ne yapardık, nasıl biriydi?' diye ama hatırlamıyorum. İnsan babasını unutur mu? Ben unuttum" demişti.

MEĞER BABASI PLASTİK CERRAHIYMIŞ

Kadir Ezildi'nin yıllar önce kendilerini terk eden babasının ünlü plastik cerrah Mehmet Ezildi olduğu ortaya çıktı. Ailesini yıllar önce terk ettiği için eleştirilen Mehmet Ezildi, hakkındaki yorumlara dayanamayıp sessizliğini bozdu.

MEHMET EZİLDİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Instagram hesabından açıklama yapan Mehmet Ezildi, "Şu ana kadar sessiz kalıp cevap vermeyişimin nedeni oğlum Kadir Ezildi'ye zarar vermemektir. Ayrıca hakkımda bilgi sahibi olmayıp, hakaret içerikli mesaj atan ve yorum yapanlarla ilgili yasal işlemler başlatılmıştır" dedi.