FİLENİN SULTANLARI PARİS 2024'Ü 4. TAMAMLADI

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Brezilya'ya karşı oynadığı bronz madalya mücadelesinden mağlubiyetle ayrıldı. Filenin Sultanları, zorlu geçen maçta rakibine 3-1 yenilerek olimpiyatları 4. sırada tamamladı.

BREZİLYA İLK SETTE ÜSTÜNLÜĞÜ ELE GEÇİRDİ

Fransa'nın başkenti Paris'te yer alan South Paris Arena'da oynanan mücadelede, A Milli Kadın Voleybol Takımı, Brezilya karşısında sahaya çıktı. İlk seti 25-21 kazanan Brezilya, üstünlüğü erken ele geçirdi ve millilerimizi zor durumda bıraktı.

FİLENİN SULTANLARI DİRENÇ GÖSTERDİ AMA YETMEDİ

İkinci set ise büyük çekişmeye sahne oldu. Brezilya, 27-25'lik skorla bu seti de alarak setlerde durumu 2-0'a getirdi. Ancak Filenin Sultanları, üçüncü sette toparlanarak 25-22'lik skorla seti kazandı ve durumu 2-1'e taşıdı. Üçüncü setteki bu galibiyet, millilerimize umut verse de dördüncü sette Brezilya 25-15'lik skorla mücadeleyi 3-1 tamamladı.

TARİHİ MADALYA ŞANSINI KAÇIRDIK

Bu sonuçla A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nı 4. sırada tamamladı. Milliler, eğer Brezilya'yı yenebilseydi, tarihimizde ilk kez olimpiyat madalyası kazanmış olacaktı. Ancak bu maçla birlikte milliler, Paris 2024'e veda etmiş oldu.