MASTERCHEF'TE İLK ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Masterchef Türkiye'de ilk eleme heyecanı yaşandı. Yarışmanın ilk haftasında elenen isim Serhat oldu. Serhat'ın vedası sosyal medyada gündem yarattı.

SERHAT İLK ELENEN İSİM OLDU

Masterchef Türkiye'nin yeni sezonunun ilk eleme gecesinde yarışmacılar kıyasıya bir mücadele sergiledi. Eleme potasında yer alan Serhat, Beyza, Muratcan, Ayşe, Deniz, Çağlar ve Nigar, yarışmada kalmak için ellerinden geleni yaptı. Ancak gecenin sonunda elenen isim Serhat oldu. Serhat ve Deniz son ikiye kalan isimler arasındaydı, ancak şeflerin kararıyla Serhat, Masterchef'e veda etti.

SERHAT'IN VEDASI YARIŞMACILARI ŞAŞIRTTI

Serhat'ın elenmesi, diğer yarışmacılar arasında büyük bir şaşkınlık yarattı. Yarışmanın başından beri dikkat çeken isimlerden biri olan Serhat, elenmesinin ardından duygusal bir konuşma yaptı. "Geldiğim günden beri herkese yardımcı olmaya çalışırken kendimi de unuttum. Mutluyum ama şef. İçime sinmemişti, öyle bir tabak önünüze koymak istememiştim. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Tabağı çıkartmak için hareket ederken lezzeti birazcık geride bıraktım. Benim için erken bir veda. Birazcık daha ilerlemek isterdim. Öğreneceğim çok şey vardı. Önlüğü bırakmak istemedim, tekrardan başa dönmek istedim" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Serhat'ın elenmesi sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Yarışmanın takipçileri, Serhat’ın elendiği anları ve yaptığı konuşmayı çeşitli platformlarda paylaştı. İlk haftadan elenen yarışmacının sızdırılması ise izleyiciler arasında tartışma konusu oldu.