ARAS BULUT’UN PARTNERİ BELLİ OLDU

Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı Deha dizisinde, kadın başrol konusunda uzun süren belirsizlik nihayet sona erdi. Devrim Özkan ve Ahsen Eroğlu derken, dizinin yeni kadın başrolü ünlü oyuncu Melis Sezen oldu.

KADIN BAŞROLDE SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİKLER YAŞANDI

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği ve yeni sezonun en çok merak edilen yapımları arasında yer alan Deha dizisinin kadın başrolü için ilk olarak Devrim Özkan'la anlaşılmıştı. Ancak bu anlaşma son anda iptal edilince, yerine Ahsen Eroğlu'nun geleceği konuşulmaya başlandı. Fakat bu iddialar da gerçeği yansıtmadı ve son karar Melis Sezen oldu.

MELİS SEZEN DİZİYE KATILDI

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, "Sadakatsiz" dizisinde sergilediği performansla büyük çıkış yakalayan Melis Sezen, Deha dizisinin yeni kadın başrolü olarak kadroya dahil oldu. Aras Bulut İynemli'nin Devran karakterine hayat verdiği dizide Sezen, İmre karakterini canlandıracak. Yönetmenliğini Umut Aral'ın üstlendiği ve senaryosunu Damla Serim'in kaleme aldığı bu dram dizisi, Eylül ayında Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Deha dizisi, Taner Ölmez, Onur Saylak, Taner Rumeli ve Çağrı Atakan gibi başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.