FENERBAHÇE 90+5'TE YIKILDI! 

Fenerbahçe, Göztepe deplasmanında 90+5'te yediği golle büyük bir fırsatı kaçırdı. Göztepe, son dakikada bulduğu golle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılmayı başardı.

Süper Lig’in 2. hafta mücadelesinde Göztepe ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. İlk yarının 33. dakikasında Göztepe'nin Romelu ile bulduğu gol, VAR incelemesi sonucunda faul gerekçesiyle iptal edildi. Bu kararın ardından Fenerbahçe, devre arasında öne geçme şansını yakaladı. İlk yarının uzatma dakikalarında Osayi Samuel, Djalma ile girdiği mücadelede ceza sahasında yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı Dzeko gole çevirerek Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

MAXIMIN FARKI İKİYE ÇIKARDI

Penaltı golünden yalnızca 4 dakika sonra, Fenerbahçe Maximin’in attığı golle farkı ikiye çıkardı. Hızlı gelişen hücumda savunmanın arkasına sarkan Maximin, skoru 2-0 yaptı ve Fenerbahçe'yi rahatlatan golü attı.

GÖZTEPE SON DAKİKADA BERABERLİĞİ YAKALADI

İkinci yarıda Göztepe geri dönüş için bastırdı ve 68. dakikada Koray Günter’in golüyle farkı bire indirdi. Mücadele uzatma dakikalarına taşınırken, 90+5. dakikada Romulo'nun attığı golle Göztepe sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılmayı başardı. Fenerbahçe, bu son dakika golüyle sahada büyük bir şok yaşadı.