ÜNLÜ SUNUCU REHA MUHTAR’DAN KÖTÜ HABER

Bir dönemin en ünlü spikerlerinden Reha Muhtar, gece yarısı yaşadığı talihsiz kaza sonucu hastaneye kaldırıldı. Yüksekten düşen ünlü sunucu, yoğun bakımda entübe edildi ve hayati tehlikesi sürüyor.

Türk televizyonlarının unutulmaz isimlerinden Reha Muhtar, gece saat 01.00 sıralarında İstanbul’un Sarıyer ilçesindeki evinde merdivenlerden yuvarlanarak ağır yaralandı. Acilen hastaneye kaldırılan Muhtar'ın entübe edildiği ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Yoğun bakımda tedavisine devam edilen ünlü sunucunun durumu ciddiyetini koruyor.

SON DÖNEMDE DAVALARLA GÜNDEMDEYDİ

Reha Muhtar, son dönemde eski eşi Deniz Uğur ile yaşadığı velayet davasıyla sık sık gündemdeydi. Çiftin 2010 yılında boşanmasının ardından aralarındaki gerilim devam etmiş, Uğur, Muhtar'a kızlarına şiddet uyguladığı iddiasıyla dava açmıştı. Mahkeme, kızlarının velayetini Deniz Uğur’a, oğulları Poyraz’ın velayetini ise Reha Muhtar’a vermişti. Reha Muhtar, oğlunun nafakası için Deniz Uğur'a dava açmış ve mahkeme, aylık 7 bin 500 lira nafaka ödenmesine karar vermişti.