EBRAR KARAKURT’UN DUYGUSAL ANLARI

A Milli Voleybol Takımı'nın yıldız ismi Ebrar Karakurt, babası İsmail Karakurt ile dans ettiği anları sosyal medyada paylaştı. Duygusal dakikalar yaşayan baba Karakurt gözyaşlarını tutamazken, bu anlar kısa sürede gündem oldu.

Filenin Sultanları'nın başarılı oyuncularından Ebrar Karakurt, hem sahada hem de özel hayatında dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak, ailesiyle birlikte katıldığı bir düğünde babası İsmail Karakurt ile dans ettiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımında, "Baba bir masal anlat bana..." şarkısına yer veren Karakurt, takipçilerini duygulandırdı.

Baba İsmail Karakurt’un, dans sırasında gözyaşlarını tutamadığı ve kızına sıkıca sarıldığı anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Ebrar Karakurt’un babasıyla paylaştığı bu özel anlar, takipçileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan görüntüler, izleyenleri duygulandırdı. Kullanıcılar, “Gözlerim yaşardı izlerken resmen!”, “Ebrar ağlattın aşkım”, “Türkiye’nin en iyi voleybolcularından birini yetiştirdi” gibi yorumlar yaptı.