FERDİ TAYFUR'DAN KIZI TUĞÇE'YE REST: "SOYADIMI KULLANMAYA DEVAM EDERSE..."

Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe Aydın'ın 'Tayfur' soyadını ticari amaçlarla kullanmasına karşı çıkarak, suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. 

FERDİ TAYFUR VE KIZI TUĞÇE ARASINDAKİ KRİZ BÜYÜYOR

Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe Aydın ile yaşadığı sorunları daha önce de kamuoyuna yansıtmıştı. Tuğçe Tayfur olarak tanınan kızı, özel hayatı ve ticari faaliyetleriyle zaman zaman gündeme geliyor. Son dönemde sahneleri bırakarak maneviyata yönelen ve haziran ayında ikinci çocuğunu kucağına alan Tuğçe Aydın, babasıyla arasındaki bu gerilim nedeniyle yine gündemde.

TAYFUR'DAN SERT AÇIKLAMA

Ferdi Tayfur, avukatı Hakan Tamgüç aracılığıyla yaptığı açıklamada, kızı Tuğçe Aydın'ın 'Tayfur' soyadını ve kendisine ait eserleri ticari amaçlarla kullanmasına rıza göstermediğini belirtti. Tayfur, "Tuğçe Aydın'ın 'Tuğçe Tayfur Store' adlı mağazasından dolayı isim hakkı alacağımız bulunmaktadır. Bu duruma itiraz edilmemesi halinde yasal yollara başvuracağız." ifadelerini kullandı.

"TUĞÇE AYDIN OLARAK DEVAM EDERİM"

Tuğçe Aydın ise babasının açıklamasına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Aydın, "Tayfur soyismimi bana leylekler vermedi. Babamsın ya ondan Tayfur soyadım. İsim hakkı talep etmişsiniz. Ben, paranızın bittiğini bilseydim eşimle yardımcı olurdum size." diyerek babasına sitem etti. Ayrıca, "Bu işin bir de inanmadığın ahireti var be baba. Olur, sorun yok. Tuğçe Aydın olarak devam ederim." sözleriyle soyadını değiştirmeyi kabul ettiğini belirtti.