TOGG'DAN ARAÇ ALACAKLARA BÜYÜK FIRSAT: 700 BİN TL FAİZSİZ KREDİ!

Togg, eylül ayı boyunca T10X modelleri için kullanıcılarına 700 bin TL'lik faizsiz kredi veya düşük faiz oranlı kredi seçenekleri sunuyor. Kampanya, mevcut ve yeni sürüm T10X araçlarını uygun finansman seçenekleriyle kullanıcılarla buluşturmayı hedefliyor.

TOGG'DAN ÖZEL FİNANSMAN DESTEĞİ

Togg, T10X modelini satın almak isteyenler için cazip finansman fırsatları sunmaya devam ediyor. Eylül ayı boyunca geçerli olan kampanya kapsamında, anlaşmalı bankalardan 700 bin TL krediye faizsiz 12 ay vade veya yüzde 2,99 faiz oranıyla 30 ay vade seçeneği sunuluyor. Yüzde 2,99 faizli kredi seçeneğinde aylık geri ödeme tutarı 35 bin 607 TL olarak belirlenmiş durumda.

GÜVENLİKTE YENİ DÖNEM: GSR II UYUMLU T10X MODELLERİ

Togg, 1 Eylül 2024 tarihinden itibaren zorunlu hale gelen Genel Güvenlik Regülasyonları (GSR II) ile uyumlu sürücü, yolcu ve trafik güvenliğini artırmaya yönelik ADAS yazılım ve donanımlarına sahip T10X modellerini satışa sundu. Bu kapsamda, GSR II uyumlu tüm T10X modelleri ve sınırlı sayıda GSR I uyumlu versiyonlar kampanyaya dahil edildi. Yeni regülasyon ile birlikte T10X araçlarda akıllı şerit takip sistemi, şeritten ayrılma uyarısı, ön çarpışma uyarısı ve acil durum frenleme sistemi gibi güvenlik özellikleri standart hale getirildi.

EK SÜRÜŞ DESTEK SİSTEMLERİ TRUMORE UYGULAMASINDAN AKTİF EDİLEBİLECEK

GSR II'nin zorunlu kılmadığı ancak donanımsal olarak araçlarda bulunan “Yoğun Trafik Pilotu”, “Adaptif Hız Sabitleyici” ve “Adaptif Sürücü Asistanı” gibi ek özellikler, kullanıcıların Trumore uygulaması üzerinden satın alınıp aktif hale getirilebilecek. Eylül 2024 öncesi T10X teslim alan kullanıcılar, bu ek özellikler için ödeme yapmak zorunda kalmayacak. "Yoğun Trafik Pilotu", 15 km/s’ye kadar hızlarda sürüş hızını öndeki trafiğe göre ayarlarken, durma durumunda sürücü komutuyla takibe devam edecek. "Adaptif Sürücü Asistanı" ise şerit çizgilerinin okunamadığı durumlarda 60 km/s hıza kadar öndeki aracı takip edecek ve kullanıcı alışkanlıklarına göre kendini adapte edecek.

YOLDAKİ T10X'LER İÇİN ADAS GÜNCELLEMESİ

Togg, T10X modelinin teslimatlarına 2023 yılı mayıs ayında başlamış ve araçların ileri sürüş destek sistemlerinin daha sonra yükleneceğini duyurmuştu. GSR II regülasyonlarına uyum için gerekli mühendislik çalışmaları tamamlanmak üzere. 1 Eylül 2024 tarihinden önce yola çıkan araçlar için ADAS güncellemeleriyle ilgili takvim, önümüzdeki günlerde kullanıcılarla paylaşılacak.