ACUN VE AYÇA’NIN  DÜĞÜNÜNE AİT GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın merakla beklenen düğünü gerçekleşti. Ünlü çiftin nikahı Esma Sultan Yalısı'nda kıyıldı. Düğüne birbirinden ünlü isimler katıldı, özel olarak hazırlanan düğün klibi sosyal medyada gündem oldu.

ACUN ILICALI VE AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA DÜNYA EVİNE GİRDİ

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, uzun süredir birlikte olduğu Ayça Çağla Altunkaya ile dünya evine girdi. Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşen düğün törenine çift, sürat teknesi ile giriş yaptı. Ilıcalı’nın dördüncü evliliği olan bu tören, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Yakın çevresi ve arkadaşlarının eşlik ettiği bu özel gün, saat 21.00'de başlayan bir kutlama ile taçlandırıldı. Törene birçok ünlü isim katıldı ve gecenin ilerleyen saatlerinde hazırlanan düğün klibi büyük ilgi gördü.

ÜNLÜ İSİMLER YALNIZ BIRAKMADI

Düğünde iş ve sanat dünyasından birçok tanınmış sima boy gösterdi. Hande Gülşen ve Esat Yontunç, Eser Yenenler ve Berfu Yenenler, Hülya Avşar, Zehra Çilingiroğlu gibi isimler düğünün gözde davetlileri arasında yer aldı. Ayrıca Jose Mourinho, Emre Belözoğlu, Murat Boz ve Zuhal Topal gibi ünlü isimler de geceye katıldı. Renkli geçen gecede eğlenceyi, dünyaca ünlü DJ &Me yönetimindeki Keinemusik müzik grubu sağladı.

ÖZEL DÜĞÜN KLİBİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medyanın yasak olduğu düğünden görüntüler basına sızarken, çift için hazırlanan özel düğün klibi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Düğünün hemen ardından ortaya çıkan bu klip, geceye dair en özel anları yansıttı. 

ACUN ILICALI’DAN NİKAHTAN SONRA İLK AÇIKLAMA 

Acun Ilıcalı, basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada, “Zaten uzun zamandır beraberdik. Bugün de nikahımız kıyıldı. Arkadaşlarımız ile bir arada olacağız” ifadelerini kullandı. Ilıcalı'nın samimi açıklamaları da düğün kadar konuşulan konulardan biri oldu.

ÜNLÜLERDEN BÜYÜK İLGİ

Yılın düğünü olarak adlandırılan bu özel etkinlik, katılımcı listesindeki ünlü isimlerle de dikkat çekti. Düğünde Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna, Oğulcan Engin, İlayda Alişan, Mesut Özil, Amine Gülşe gibi isimler yer aldı. Ünlü isimlerin sosyal medya yasaklarına rağmen düğüne dair detaylar paylaşması, geceye olan ilgiyi daha da arttırdı.