MASTERCHEF'TE ÜÇÜNCÜ VE DÖRDÜNCÜ ELEME ADAYI BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde dokunulmazlık oyunu sonrası üçüncü ve dördüncü eleme adayları belli oldu. Mavi Takım ve Kırmızı Takım arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. İki etaplı oyunda yarışmacılardan hem yetenek hem de hız beklenirken, gecenin sonunda eleme potasına giren isimler açıklandı.

İLK ETAPTA 7 ÇEŞİT YEMEK YAPILDI

Yarışmacılardan ilk etapta Ciğer Terrine, Karides Kokteyl, Vol-Au-Vent, Chicken Kiev, Steak Diane, Beef Stroganoff ve Belle Helene yemekleri istendi. Şefler, bu zorlu menüde yarışmacıların hem teknik becerilerini hem de sunum yeteneklerini değerlendirdi. İkinci etapta ise Macar Gulaş yapıldı.

KIRMIZI TAKIM DOKUNULMAZLIĞI KAZANDI

Zorlu geçen dokunulmazlık oyununu kazanan Kırmızı Takım oldu. Mavi Takım ise bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kaldı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Nevzat, üçüncü eleme adayı olarak Alper'in ismini verdi. Takım arkadaşlarından en fazla oyu alan Muratcan ise dördüncü eleme adayı oldu.

BERİL GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Eleme adaylarının açıklanmasının ardından, Beril’in duygusal anları dikkat çekti. Mehmet Şef, Beril'e neden ağladığını sorduğunda Beril, "Tabağım çıkmadı, gerçekten onlarla alakalı değil, kendimle ilgili bir düşüşteyim." diyerek gözyaşları içinde kendini ifade etti.