"KAŞIK ATACAKTIM" DEDİ, SOSYAL MEDYA YIKILDI

MasterChef Türkiye’de bu hafta eleme heyecanı devam ederken Beyza’nın hazırladığı hurma tatlısı şeflerden tam not aldı. Özellikle Mehmet Şef, Beyza’nın tabağına hayran kaldığını "Kaşık atacaktım" diyerek ifade etti. Sosyal medyada Beyza’ya övgüler yağdı.

HURMAYLA YARATICILIK ETABI NEFES KESTİ

MasterChef Türkiye’nin son bölümünde yarışmacılar, yaratıcılık etabında hünerlerini sergiledi. Şefler, yarışmacılardan İran, Bağdat, Medine ve Ürdün hurmalarıyla yaratıcı tabaklar hazırlamalarını istedi. Bu etapta Beyza’nın hazırladığı tatlı, şeflerden büyük beğeni topladı. Mehmet Şef, "Neredeyse kaşık atacaktım" diyerek Beyza’nın başarısını övdü.

SOSYAL MEDYA BEYZA'YI KONUŞTU

Beyza’nın hurma tatlısı sadece şefleri değil, sosyal medyayı da salladı. İzleyiciler, "Helal olsun Beyza" yorumlarıyla yarışmacıyı destekledi. Şeflerin övgü dolu sözleri, Beyza’yı yarışmanın favorileri arasına yerleştirdi.

ELEME ADAYI HAKAN OLDU

Yarışmanın eleme adayları arasına son olarak Hakan katıldı. Hurmayla hazırlanan yaratıcı tabak yarışmasında en başarısız isim olarak seçilen Hakan, haftanın 7. eleme adayı oldu. Potadaki diğer yarışmacılar ise Ayşe, Beril, Akın, Nevzat, Kaan ve Erim olmuştu.