SERHAT AKIN CANLI YAYIN ÇIKIŞI SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Eski Fenerbahçeli futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın, program çıkışı silahlı saldırıya uğradı. Motosikletli saldırganların ateş açması sonucu ayağından vurulan Akın, olay sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ayağıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.

MOTOSİKLETLİ SALDIRGANLAR ATEŞ AÇTI

Olay, spor programı sonrası yaşandı. Yüzü maskeli iki saldırganın motosikletle yaklaştığı Serhat Akın’a üç el ateş ettiği ve Akın’ın ayağından vurularak yaralandığı bildirildi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, saldırıya uğradığını ve son sözünün "Fenerbahçe" olduğunu söyledi. Polisin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

6 GÜN ÖNCE TEHDİT EDİLDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Serhat Akın, saldırıdan 6 gün önce katıldığı bir programda tehditler aldığını açıklamış ve "Adam tuttular, beni indirecekler, topunuz gelin" diyerek dikkat çekmişti. Bu açıklamaların ardından yaşanan saldırı, Akın’ın uyarılarının ciddiyetini gözler önüne serdi.

FENERBAHÇE’DEN DESTEK MESAJI

Fenerbahçe Spor Kulübü, saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

TUNCAY ŞANLI HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Eski milli futbolcu ve Central Hospital Ümraniyespor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, saldırıya uğrayan Serhat Akın’ı hastanede ziyaret etti. Şanlı, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Kardeşim o benim, beraber çok güzel şeyler yaşadık. Üzüntülüyüm ve sinirliyim. Yarın büyük ihtimalle bir operasyon geçirecek" dedi.