MASTERCHEF’E SOMER ŞEFİN DUYGUSAL SÖZLERİ DAMGA VURDU

Masterchef Türkiye'de heyecan dolu bir hafta daha geride kaldı. Son bölümde yarışmaya veda eden isim Ayşe oldu. Afyonkarahisar doğumlu Ayşe, yarışma boyunca doğal tavırları ve sakladığı özel tarifleriyle dikkat çekti. Elenmesinin ardından gözyaşlarını tutamayan Ayşe, "Gönül isterdi daha ileriye gitmek ama olmadı. Bu kadar geldi elimden, teşekkür ederim" sözleriyle veda etti.

MEHMET ŞEF'TEN DESTEK MESAJI

Mehmet Şef, Ayşe'nin yarışmadaki çabalarını överek, "Ben de bir köy çocuğuyum. Köyde imkan bellidir. Dolayısıyla seni takdir etmekten başka söyleyeceğim bir söz olamaz. Tabii ki boş durmadın, gittin eğitimini aldın. Sana hem ekip olarak hem de şahsen elimizden gelen desteği vermeye hazırız." ifadelerini kullandı.

SOMER ŞEF'TEN DUYGUSAL VEDA

Somer Şef ise Ayşe'ye veda ederken yaptığı açıklamayla duygusal anlar yaşattı. "Hayat hepimize farklı başlangıçlar sunuyor. Bizim burada çok sevdiğimiz yarışmacılar oldu. Ben şunu kesinlikle söyleyebilirim ki benim bugüne kadar Masterchef'te bu kadar saygı duyduğum hiçbir yarışmacı olmadı. Sen tüm Türkiye'nin gönlünde özel bir yere sahipsin. Senin duruşun inanılmaz örnek alınacak bir duruş. Biz senden çok şey öğrendik." sözleriyle Ayşe'ye olan takdirini dile getirdi.