FETÖ ELEBAŞI FETULLAH GÜLEN'İN YENİ ADRESİ İFŞA EDİLDİ!

Fetullah Gülen’in Amerika’daki yeni adresi, eski örgüt üyelerinin kurduğu bir internet sitesinde paylaşıldı. Gülen’in 1 milyon dolarlık yeni evine, rızası olmadan taşındığı iddia edildi.

GÜLEN'İN YENİ ADRESİ SIZDIRILDI

Terör örgütü lideri Fetullah Gülen’in Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yeni adresi, FETÖ'den kopan eski örgüt üyeleri tarafından kurulan 'f-watch.net' adlı internet sitesinde ifşa edildi. Site, Gülen’in yeni ikametgahının fotoğraflarını da paylaştı. Yapılan açıklamada, Gülen’in FETÖ yönetimi tarafından rızası dışında bu adrese taşındığı belirtildi.

FETULLAH GÜLEN RIZASI DIŞINDA TAŞINDI

Habere göre, Fetullah Gülen’in nisan ayından bu yana ciddi sağlık sorunları yaşadığı ve bu süreçte rızası olmadan örgüt yönetimi tarafından başka bir eve götürüldüğü öne sürüldü. Gülen’in yeni adresine taşınmasında, örgütün finansal kaynaklarını kontrol altına alma niyeti olduğu iddia edilen Cevdet Türkyolu ve Mustafa Özcan’ın etkili olduğu kaydedildi.

1 MİLYON DOLARLIK EV SATIN ALINDI

FETÖ elebaşı, yıllardır yaşadığı Pensilvanya’nın Saylorsburg kasabasındaki konutundan ayrılarak, 1 milyon dolar değerindeki yeni bir eve taşındı. Gülen’in kaldığı bu evin, Cevdet Türkyolu’nun çocuklarına ait Meserret LLC isimli bir şirket tarafından satın alındığı ifade edildi. Konuyla ilgili açıklamada, "Fetullah Gülen’in kaçırıldığı ve yeni evinin 'Kennel Rd. 260' adresinde olduğu" bilgisi paylaşıldı.

FİNANSAL KAYNAKLARI ELE GEÇİRME PLANI İDDİASI

Cevdet Türkyolu ve Mustafa Özcan’ın, Fetullah Gülen’in olası ölümü durumunda örgütün finansal kaynaklarını ele geçirme niyetinde oldukları da haberde vurgulandı. Türkyolu’nun, örgüt içerisindeki etkin rolü ve Gülen’in kişisel bakımından sorumlu olduğu belirtildi.

FETÖ MUHALİFLERİ GERÇEKLERİ AÇIĞA ÇIKARIYOR

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan ve örgütten kopan eski FETÖ üyeleri tarafından kurulan 'f-watch.net' internet sitesi, FETÖ’nün iç yüzünü ve tehlikeli doğasını ortaya çıkarmak amacıyla faaliyet yürüttüklerini açıkladı. Örgüt içindeki bu muhalif grup, FETÖ'nün üst düzey isimlerinin gizli planlarını ifşa etmeye devam edeceğini belirtiyor.