CEM YILMAZ: "VALLAHİ ŞIMARIR, DELİRİR"

Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonuyla 10 Ekim’de izleyici karşısına çıkan Cem Yılmaz, sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Yılmaz, X hesabından yaptığı açıklamada izleyicilere teşekkür ederek, "Başkası bu kadar övgü duysa vallahi şımarır, delirir" ifadelerini kullandı.

CEM YILMAZ'IN TEŞEKKÜR PAYLAŞIMI

Cem Yılmaz, dizinin gördüğü ilgiden memnuniyetini dile getirerek, "Çoğu zaman işlerimizi kendimiz için yapıyoruz, önce biz beğenelim diyoruz. Seyirciyle buluştuktan sonra takdirlerini esirgemeyen sizlere çok teşekkür ederim. Az kimseye nasip olan övgülerle beni ve arkadaşlarımı onurlandıran herkese daha güzel işler sözü veriyorum," dedi. Yılmaz, izleyicilere kucak dolusu sevgilerini iletti.

ERŞAN KUNERİ DİZİSİ VE POPÜLER KÜLTÜRE GÖNDERME

Dizi, 1970'ler ve 1980'ler Türk sinemasına göndermeler yaparak, Erşan Kuneri’nin yetişkin filmleri dışındaki türlerde kendini deneme sürecini konu alıyor. Cem Yılmaz, komedi, aksiyon, dram, korku ve müzikal gibi farklı türlerde projelere adım atan Kuneri karakterinin yanı sıra birçok farklı karaktere de hayat veriyor. Dizi, nostaljik ve absürt komedi unsurlarıyla Türk sinemasına mizahi bir bakış sunuyor.