SURVIVOR YARIŞMACISI VE OYUNCU HASAN YALNIZOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Survivor yarışması ve Anadolu Ateşi dans grubu ile tanınan oyuncu ve dansçı Hasan Yalnızoğlu, pankreas kanseri nedeniyle 50 yaşında yaşamını yitirdi. Uzun süredir kanserle mücadele eden Yalnızoğlu, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yalnızoğlu, 7 yaşında bir kız çocuğu babasıydı. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Şakirin Camisi'nde kılınacak.

SPOR VE SANAT KARİYERİNDE BAŞARILARLA DOLU BİR YAŞAM

1974 yılında İstanbul Üsküdar’da doğan Hasan Yalnızoğlu, küçük yaşta spora adım atarak jimnastik, futbol ve yüzme dallarında başarılı bir sporcu oldu. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun olduktan sonra spor kariyerine devam eden Yalnızoğlu, daha sonra dans ve oyunculuk alanlarında da adından söz ettirdi. Anadolu Ateşi ve Sultans of the Dance dans gruplarında baş dansçı olarak görev aldı.

SURVIVOR VE BEST MODEL YARIŞMALARIYLA TANINDI

Yalnızoğlu, geniş kitleler tarafından 2011 yılında katıldığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasıyla tanındı. Nihat Altınkaya’nın ardından yarışmayı ikinci olarak tamamladı. Ayrıca 1997 yılında Best Model of Turkey yarışmasında erkeklerde ikinci olmayı başardı. 2015 yılında ise Survivor All Star yarışmasında yer aldı ve 5. oldu.

Hasan Yalnızoğlu, sanat ve spor dünyasında bıraktığı izlerle daima hatırlanacak.