AVRUPA YAKASI’NIN KUBİLAY’I VURAL ÇELİK HAYATINI KAYBETTİ

Sevilen oyuncu Vural Çelik, İstanbul’daki evinde ölü bulundu. "Avrupa Yakası" ve "Seksenler" gibi dizilerdeki rolleriyle tanınan Çelik’in ölüm haberi, menajeri ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven tarafından doğrulandı. Çelik’in ölüm nedeni henüz kesinleşmedi.

Vural Çelik’in menajeri Rasim Özcan, yaptığı açıklamada “Henüz yeni öldü, ölüm haberi doğru fakat neden öldüğüyle ilgili net bir şey söyleyemiyorum. Şeker, kalp, tansiyon gibi rahatsızlıkları vardı” dedi.

VURAL ÇELİK’İN SON VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI

Vural Çelik’in ölmeden önce çektiği son video, sosyal medyada paylaşıldı. Çelik, videoda esprili bir şekilde "Şu hastanelere geldiğim kadar dizi bölümü çekseydim şimdiye kadar Range Rover'ım, yatım, katım olurdu" ifadelerini kullanarak, hastalıklarına rağmen mizahını kaybetmediğini göstermişti.

VURAL ÇELİK KİMDİR?

1973 yılında Ankara’da doğan Vural Çelik, Ordulu asıllıydı. Levent Kırca Tiyatrosu’nda oyunculuğa başlayan Çelik, daha sonra Yasemin Yalçın Tiyatrosu'nda çalıştı. Kariyerine BKM'de devam eden sanatçı, "Avrupa Yakası" dizisinde canlandırdığı Kubilay Peynircioğlu karakteriyle geniş kitlelerce tanındı. Çelik, en son "Seksenler" dizisinde Niyazi karakterini canlandırıyordu.